MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 FEBRUARIE 2015. E razboi pentru inima Anei!!

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Urmeaza momente incendiare! Cine este admiratorul secret care vrea sa cucereasca inima uneia dintre fetele singure? Vor curge lacrimi de tristete, se vor face afirmatii controversate, iar reprosurile vor curge din toate partile! Framantarile relatiilor incordate dintre vechii si noii concurenti ies la iveala, iar afirmatiile unei mame fac ravagii! Cum vor raspunde concurentii? Care vor fi reactiile lor?

MIREASA PENTRU FIUL MEU. La Finala de sambata, Anisoara s-a bucurat nespus de mult pentru ramanerea in concurs a fiului ei, dar Teodor a cazut pe ganduri dupa aflarea clasamentului. Saptamana trecuta, a izbucnit un adevarat razboi intre Andrada si concurentele MPFM 4 cu vechime in concurs. La Targul de Nunti ce s-a desfasurat la Romexpo si unde au participat si cuplurile MPFM 4, a venit si fostul concurent Catalin. Fetele, cuprinse de gelozie din cauza atentiei primite de iubitii lor din partea fetelor la Targul de Nunti! Testul compatibilitatii a fost trecut cu brio de trei dintre cupluri. Laurica a incercat sa justifice afirmatiile facute de mama ei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Ana a fost placut surprinsa de cadoul lui Gabi! I-ar acorda o sansa si lui in cazul in care ar intra in competitie! Petru a fost pus pe ganduri de gestul lui Gabi! El a izbucnit in plans de gelozie! Ana: “Cand l-am cunoscut la inceput pe Petru mi s-a parut ca este foarte hotarat, dar pe parcurs mi-am dat seama ca nu pot sa am o discutie cu el, ia lucrurile prea personal.”

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Dupa cea de a doua pauza de publicitate, Petru s-a mutat de langa Ana, pe alta canapea. Petru, dezamagit de situatia in care se afla: “Nu mai am putere sa lupt pentru Ana! Daca Gabi nu isi facea aparitia, as fi luptat pentru ea!”

Sursa foto: facebook.com