MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 IANUARIE 2015. Laur MPFM3, schimbare de look taxata de fani

Laur MPFM3 a revenit in fata prietenilor sai virtuali cu o schimbare de look ce s-a vrut revolutionara insa transformarea nu a fost deloc pe placul acestora.

Atitudinea sa sfidatoare din finalul sezonului precedent al show-ului, scenele antologice in care a fost implicat alaturi de Oana, certurile permanente cu Andrei si Raymond, cei mai indragiti concurenti ai stagiunii, creasera deja o prapastie intre Laur si fanii fideli ai emisiunii.

De aici si pana la expresii dure, unele chiar jignitoare, nu a mai fost decat un pas. Cu o alta freza dar si cu ochelari la ochi, Laur nu a fost “primit” de fanii virtuali asa cum si-ar fi dorit.

Tanarul a fost facut “praf” de catre o parte din fanii emisiunii care au scris comentarii, precum: “Uratule, sperii copiii!”, “Prostul satului”, “Sperietoare de ciori”, “Mascarici”, “C***t cu mot” sau “Ai fata de soarece”. Pe langa aceste remarci rautacioase, au fost si prieteni virtuali care l-au laudat, folosind expresiile: “Laur, esti cel mai frumos. Esti un baiat foarte simpatic si de treaba” sau “Simpatic”.