MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 OCTOMBRIE 2014. Cristian, justificare incredibila a fanteziilor sale erotice

Fanii show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” si-au pus mari sperante, pentru sezonul al patrulea, in cuplul “de aur” Cristian-Elly.

Prin urmare, cei doi sunt, in acest moment, cei mai votati concurenti ai acestei stagiuni si, in urmatoarele saptamani, nu se anunta schimbari semnificative in partea superioara a topului.

Uneori insa, concurentii uita ca sunt intr-un realty show in care sunt filmati 24 de ore din 24. Fac declaratii neinspirate care au darul de a naste numeroase controverse in randul celor care urmaresc zilnic Antena Paly.

Este si cazul lui Cristian care, la in timpul unei discutii cu Danut si Lucian, a spus ca are fantezii erotice cu Roxana!

Vorbele sale au ajuns la urechile iubitei lui, Elly, care nu a gustat foarte bucuroasa momentul.

La inceput, Cristian a incercat sa-si justifice vorbele afirmand ca a fost doar o gluma spusa la oboseala insa partenera sa nu a parut incantata de aceasta explicatie.

In cele din urma, Cristian a gasit o noua justificare care in ochii multora tine de domeniul absurdului.

Cristian i-a spus lui Elly ca afacut acel material doar pentru a scadea in voturi si implicit pentru a-si crea posibilitatea de a pleca mai repede acasa.

Nu numai ca Elly nu a crezut acest lucru insa si fanii cuplului au inceput sa se indoiasca de adevaratele intentii ale lui Cristian, la nici o luna de cand este implicat intr-o relatie in Casa MPFM.

Toata lumea se mira cum de Cristian are fantezii erotice cu Roxana si nu cu Elly sau cum de se gandeste sa plece acasa cat mai repede desi nu a vorbit nimic despre acest subiect cu iubita lui.