MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 SEPTEMBRIE 2014. ROBERT impiedicat sa participe la Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor

Dezamagire mare pentru Robert, unul dintre cei mai spectaculosi concurenti ai sezonului 3 “Mireasa pentru fiul meu”. Bucuresteanul in varsta de 30 de ani, barman de profesie, si-a testat talentul de bucatar in cadrul preselectiilor emisiunii cu profil culinar “Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor”, difuzata de Antena 1.

Desi era la prima astfel de incercare si concursul s-a dovedit a fi destul de dificil, Robert a facut fata cu brio cerintelor reusind chiar sa obtina acceptul organizatorilor acestui show pentru a participa pe “tabolul principal”.

Din pacate, Robert a fost impiedicat sa intre in competitia finala chiar din cauza participarii la show-ul matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”, din declaratiile date de aceste reiesind ca anumite clauze ale emisiunii la care a participat incepand cu toamna anului trecut impiedicandu-l sa-si demonstreze talentul de bucatar.

“Acum ca a inceput emisiune ‘Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor’, ma dau si eu in fapt. Am fost la preselecţii cu un preparat, am fost acceptat, dar din cauza participarii la ‘Mireasa pentru fiul meu’ s-a anulatul contractul”, a scris Robert, fostul concurent de la “Mireasa pentru fiul meu” pe contul personal de Facebook, alaturi de o imagine din platoul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor”, din preselecţii.

Fostii sai colegi din casa “Mireasa pentru fiul meu” i-au apreciat intotdeauna preparatele si l-au laudat de fiecare data pentru delicatesele pe care le gatea.