MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 DECEMBRIE 2014. Oana MPFM3, din nou indragostita?

Oana MPFM3 este personajul care a marcat cel mai mult istoria show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”. Farmecul ei aparte dar si destainuirile facute, pe finalul stagiunii precedente, in legatura cu incalcarea regulii 25 chiar in interiorul Casei, i-au atras notorietatea absoluta printre randurile apropiatilor acestei emisiuni.

A format doua cupluri in lunile petrecute in competitie. Mai intai a inceput o relatie cu Viorel pentru ca sfarsitul sezonului 3 sa o gaseasca langa Laur.

Nu a ramas insa langa niciunul dintre acestia, mijlocul toamnei gasind-o fara un iubit. Se pare insa ca Oana a depasit aceasta faza si, conform postarilor de pe internet, lasa sa se inteleaga ca este implicata intr-o noua relatie amoroasa.

Oana, fosta concurenta de la “Mireasa pentru fiul meu”, il asteapta pe Mos Craciun. Aceasta a postat pe contul personal de socializare imagini cu ornamentele sale de sarbatoare. insa, Oanei i-a scapat un detaliu, fosta concurenta a publicat alaturi de imaginile cu pricina un mesaj in care vorbeste la… plural.

“Il asteptam pe Mos Craciun si in noua casa, in Bucuresti. Ma simt implinita”, a scris Oana Obreja pe contul personal de socializare.

Avand in vedere ca Oana este din Bacau, este evident ca s-a mutat in casa noua cu cineva. Hmm, sa fie oare vorba de un nou iubit?