MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 FEBRUARIE 2015. Petrecere de Dragobete

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Concurentii patrunsi de spiritul sarbatorii de Dragobete s-au pregatit cum se cuvine! S-au facut declaratii de dragoste, s-au schimbat saruturi, iar oaspeti de seama (Clejanii) le-au facut celor din casa o vizita surpriza! Petrecerea de Dragobete continua!

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Vom fi martorii unor saruturi pasionale, declaratii de dragoste, jocuri inedite, iar Viorica, Ionita si Margherita de la Clejani vor incinge atmosfera cu cantecele lor si nu numai! Cum s-au distrat, cum s-au sarutat si, mai ales, cum s-au iubit indragostitii, aflati de la ora 12:00 si 14:00 pentru o editie speciala de Ziua nationala a iubirii la romani!

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 februarie 2015, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: De Dragobete, Clejanii au venit la Mireasa Pentru Fiul Meu. Petru nu i-a adus flori Anei nici macar de Dragobete! Mai exista vreo sansa de impacare intre ei? In primul material am putut vedea cum s-au distrat concurentii de familia Clejanilor. Clejanii i-au oferit sfaturi lui Petru legate de ralatia tensionata dintre el si Ana!

Roxana s-a suparat pe Andrei ca aseara a incercat sa o sarute fortat: “Andrei imi este simpatic, dar nu simt nimic pentru el!” Sase cupluri s-au intrecut pentru un premiu romantic: o noapte la munte!

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Teodor “Humphrey Bogart” si Ionela “Ingrid Bergman” s-au sarutat ca in “Casablanca”! Marian “Leonardo Dicaprio” si Cristiana “Kate Winslet” s-au sarutat ca in “Titanic”! Danut si Carmen ca in “Top Gun”! Nicolae a sarutat-o pe Laurica precum “Sylvester Stallone” in “Rocky”! Elly si Cristian s-au sarutat precum “Rhett Butler” si “Scarlett O’Hara”! Radu si Andrada ca in “Spiderman”!

Sursa foto: facebook.com