Mireasa Pentru Fiul Meu. VIDEO. Finala saptamanii, plina de dramatism! Andrei, cel mai fericit dintre concurenti!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, FINALA SAPTAMANII: Emotii si lacrimi de fericire in editia de sambata a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu. Mirela Boureanu Vaida, gazda emisiunii de la Antena 1, a fost amfitrioana unei finale saptamanale plina de dramatism, datorita lui Andrei, a cuplului format din Laurentiu si Marianita, dar si datorita fetelor care au intrat in casa.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, FINALA SAPTAMANII: Unul dintre cei mai fericiti concurenti, in finala MIREASA de sambata, a fost Andrei, care si-a terminat pedeapsa impusa de organizatori, dupa scandalul pe care l-a avut cu Bogdan, care a starnit reactii deloc favorabile pe Facebook. Astfel, Andrei nu mai este Cenusareasa emisiunii. El a scapat de pedeapsa impusa de organizatorii concursului si va avea unda verde sa intre in casa fetelor.

In culmea fericirii a fost si Cristina, iubita lui Andrei, aceasta primindu-l cum se cuvine, la intrarea galateanului in platoul emisiunii. Vedeti mai jos VIDEO cu Andrei in finala saptamanii MIREASA PENTRU FIUL MEU.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, FINALA SAPTAMANII: Andrei a mai avut o bucurie: le-a primit in vizita pe mama si pe bunica sa, ambele aducand un plus de entuziasm in tonusul unuia dintre cei mai iubiti concurenti ai emisiunii MIREASA PENTRU FIUL MEU.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, FINALA SAPTAMANII: Tot in finala de sambata s-au decis cine intra in Casa MIREASA. Cea care a adunat cele mai multe voturi, fiind, de altfel, si prima intrata in competitie, a fost Laura, o fata de numai 22 ani din Vanju Maresti. Georgiana, Silvia, Florina si Laura au fost fetele care si-au dorit sa intre in competitie, insa telespectatorii au decis.

La doua saptamani dupa ce noi baieti au intrat in Casa, sambata a venit randul fetelor. Laura este prima fata care a fost aleasa sa-i cunoasca ceilalti concurenti. Ramane de vazut daca-si va gasi alesul. 

MIREASA PENTRU FIUL MEU, FINALA SAPTAMANII: Sarbatoritii saptamanii au fost Laurentiu si Marianita, protagonistii celui mai longeviv cuplu din Casa MIREASA. Cei doi au implinit cinci luni de cand sunt impreuna, insa aniversarea a fost umbrita de posibilitatea ca Marianita sa paraseasca intrecerea.

Marianita si-a cerut eliminarea, in finala saptamanala anterioara, insa publicul a decis, cu o majoritate covarsitoare, ca iubita lui Laurentiu sa ramana in competitie. Laurentiu, extrem de emotionat, a izbugnit in plans, fiind, cu greu calmat de logodnica lui.