MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 IANUARIE 2015. Mirela Boureanu Vaida si-ar dori sa fie o soacra acra!

Mirela Boureanu Vaida si-a dorit mult sa devina mamica. Atat de mult incat isi facuse din acest lucru un adevarat scop al vietii ei.

Si cum de multe ori “pofta vine mancand”, prezentatoarea show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” a declarat ca si-ar mai dori un copil desi mai are o luna de zile pana cand va da nastere unei fetite.

Pana la urma, surprinzatoare nu este dorinta artistei de a avea si un baietel ci atitudinea pe care o va aborda in cazul in care va deveni mama-soacra.

“Mi-as dori sa fac si un baietel. O sa fiu o soacra acra! Pazea! Sunt rea de gura, sunt artagoasa si vreau ce-i mai bun pentru copiii mei”, a spus Mireala Vaida Boureanu, la Star Matinal de Weekend.

Moderatoarea show-ului “Mireasa pentru fiul meu” a intrat in concediu prenatal, iar Andreea Mantea va modera indragitul show, in toata aceasta perioada. Despre emisiunea pe care o prezinta de aproximativ 4 ani, Mirela Vaida a marturisit ca se simte atasata, a devenit parte integranta din stilul ei de viata si daca ar fi avut ocazia, ar fi participat si ea, in calitate de concurenta.

“E un program pe care ti l-ai asumat si cu care te-ai obisnuit. La cum ma cunosc pe mine, cred ca as fi facut asta, as fi participat la emisiune. Daca aveam 20 de ani, poate ca da. stii cum e, nebunia aceea, eu eram provinciala, mirajul televiziunii e o chestiune care daca te prinde nu te mai lasa”, a mai spus vedeta de televiziune.