MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 NOIEMBRIE 2014. Cristina a recurs la o schimbare de look neasteptata

Cristina este cea mai mediatizata concurenta a sezonului 3 “Mireasa pentru fiul meu”. Nu este saptamana in care sotia lui Andrei sa nu apara in fata fanilor ei cu poze si informatii din viata privata.

Ultimele vesti despre ea sunt insa foarte surprinzatoare. La trei luni de la iesirea din Casa, Cristina a renuntat la culoarea blonda a parului in detrimentul unei culori mult mai inchise.

Nu a fost doar o schimbare obisnuita de look ci si o necesitate dupa ce finalista de la MPFM s-a plans ca parul incepuse sa i se deterioreze din cauza vopselei.

Andrei, alesul ei de la “Mireasa pentru fiul meu”, a sustinut mereu ca o place mai mult satena, insa, cu toate asta, fosta concurenta a decis sa se faca la loc blonda atunci cand a parasit casa. Acum, cu toate ca nimeni nu se mai astepta la asta, Cristina s-a vopsit din nou saten inchis.

Aceasta a postat pe internet mai multe fotografii cu noua schimbare. in imaginile cu pricina, fosta concurenta radiaza de bucurie, semn ca ii place noul look, iar Andrei, sotul ei, o soarbe din priviri.