MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 OCTOMBRIE 2014. Lucian, torturat bine de iubita lui Elena

Casa de la “Mireasa pentru fiul meu” se poate transforma uneori intr-o adevarata camera de tortura. O stie prea bine Lucian, cel care a fost induplecat de iubita lui Elena sa se epileze pe piept si pe burta.

“Calaul” a fost chiar Elena, rezultatul obtinut dupa supliciul aplicat lui Lucian fiind unul care asatisfacut-o.

Nu acelasi lucru se poate spune despre doamna Nagie, mama lui Lucian, care nu a putut suporta sa vada chinurile prin care trecea fiul ei si a parasit in graba camera.

Elena s-a gandit ca i-ar sta mai bine lui Lucian fara parul de pe burta, ba chiar ar parea mai slab, asa ca a trecut la actiune. A luat niste benzi cu ceara si a inceput sa-l epileze.

Lucian nu era obisnuit cu durerea provocata de epilat si a inceput sa se vaite, spunand: “Poate imi tai burta! Gata, gata! Ma tragi de nu mai pot! Ma inrosesti!”.

Elena a vrut neaparat sa fie chemata si mama lui acolo ca sa vada ce “pateste” baiatul ei drag. Doamna Nagie a fost oripilata cand si-a vazut fiul asa si a vrut sa faca totul ca durerea sa-i fie mai mica. “Elena, daca se irita mama? Hai sa te dea mama cu crema! Mai Elena, il doare! Au innebunit copiii astia. Acolo, mai putin ca e mai sensibil. Nu te doare, Luci?”, le spunea Nagie in timpul emisiunii.

Chinul s-a terminat, iar Lucian a ramas fara parul de pe burta, ceea ce a facut-o foarte mandra pe Elena. “Pai vezi, se vede mai bine acum! stii pentru ce sa nu mai mananci!”, a exclamat ea.

Sursa stire: spynews.ro