MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 SEPTEMBRIE 2014. Imagini surprinzatoare din Casa Fetelor

Sezonul curent al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” reuseste sa acapareze interesul fanilor constanti ai emisiunii chiar daca primele episoade stagionale au primit numeroase comentarii negative.

Obisnuiti sa ii vada zilnic la tv pe Constantina, Raymond, Oana, Andrei si Cristina, apropiatii show-ului s-au obisnuit mai greu cu noii “eroi” ai emisiunii moderate cu succes de Mirela Boureanu Vaida.

Un lucru este insa destul de evident. Cei care au facut o obisnuinta sa-i vizualizeze pe concurenti pe Antena Play sunt surprinsi de numarul mare de ipostaze jenante in care se lasa surprinse concurentele din Casa fetelor.

“Campioana” indiscutabila la acest capitol este Elena, una dintre cele mai “pregatite” figuri ale actualei editii. Multi spun ca Elena a studiat foarte mult comportamentul Oanei din sezonul precedent pentru a atinge “performantele” ei in actuala stagiune.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mariana si Grigore in continuare un cuplu delicat si de bun simt

Mai mult decat atat, situatiile jenante in care este surprinsa nu ar fi chiar atat de “surprinzatoare” pe cat par la prima vedere, totul fiind facut cu planificat in ideea fabricarii cat mai multor materiale care ar urma sa fie discutate in emisiunile desfasurate in direct.

Elena este urmata in acest top, deloc de invidiat de Andreea, celebra si datorita propiilor marturii, Valentina dar si tanara Cristiana.