MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 FEBRUARIE 2015. S-au despartit Radu si Andrada?

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 FEBRUARIE 2015. Care sunt reactiile concurentilor la schimbarile survenite in urma Finalei Saptamanii trecute, cand cei sapte noi veniti au devenit concurenti cu drepturi depline si s-au desfasurat primele nominalizari in noua formula? Noi rivalitati apar, cele vechi cresc in intensitate, iar liniile dintre tabere devin din ce in ce mai clare! Cum vor fi indragostitii afectati de aceste tensiuni?

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 FEBRUARIE 2015. S-au despartit Radu si Andrada? Cei doi nu mai stau unul langa celalalt. Petru o acuza pe Ionela ca se implica in probleme ce nu o privesc! Petru: “Vechii concurenti sunt invidiosi pe cuplurile formate intre nou veniti!” Rasturnarile de situatie care au avut loc in clasament i-au pus pe ganduri pe cei care au vechime in concurs. Danut: “Stiam ca asa se va intampla! Chipurile cei noi sunt mai placuti decat cei vechi, deoarece lumea s-a plictisit de ei!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 FEBRUARIE 2015. Clejanii s-au intors cu chef si voie buna! In noaptea de Dragobete, vin sortitii pe la fete! In oglinzi de vor privii, ursitii ii vor zari! Ana: “Am simtit foarte multe pentru Petru, dar am cazut de acord sa nu mai formam un cuplu!” Prin intermediul Margheritei de la Clejani, Ana a primit sfaturi din partea celei mai bune prietene!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 FEBRUARIE 2015. Gabi, deranjat de acuzatiile pe care le-a primit din partea prietenei Anei! Gabi acuza: “Petru a fost consumator de stupefiante!” Petru: “Da, am fost consumator de stupefiante si dealer!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 FEBRUARIE 2015. Carmen, bunica Anei, a intervenit telefonic. Bunica Anei a facut cercetari: “Gabi si-a agresat fosta iubita, dar aceasta si-a retras plangerea din cauza amenintarilor! Nu mi-am crescut nepoata sa ajunga un sac de box! Petru te iubeste! Este singurul care iti vrea binele! Daca ea il accepta pe Gabi, noi, familia ei, nu o vom mai sustine!” Ana: “Toate femeile din familia mea au avut parte de violenta domestica! Si mama, si bunica mea au fost batute!” Petru: “Voi continua sa lupt pentru Ana!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 FEBRUARIE 2015. Desi doreau cu ardoare sa mearga in club, baietii au decis sa nu isi lase partenerele singure in casa!

Sursa foto: facebook.com