MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 NOIEMBRIE 2014. Oana MPFM3 a esuat in tentativa de a deveni Next Diva

Au aparut imagini care demonstreaza ca nu numai Elly a avut ambitia de a lua la rand show-urile tv, in cautarea celebritatii.

De curand, circula pe internet un filmulet in care o fosta concureta a sezonului 3 a batut la portile afirmarii, prin intermediul emisiunii “Next Diva”, transmis de Euforia TV.

Si cine putea fi altcineva decat Oana, concurenta care se considera “diva” stagiunii, in mai multe randuri fiins surprinsa exprimandu-si admiratia fata de felul in care arata.

Participarea la “Next Diva” nu a fost insa o reusita, asa cum spera bacauanca. Dimpotriva, juriul a considerat ca Oana este departe de a avea potential de “diva”, unul dintre defecte fiind si inaltimea total in discordanta cu cerintele acestui statut.

In emisiunea de la EuforiaTV, Oana a parut la fel de dezinvolta ca si in competitia “Mireasa pentru fiul meu”, ba chiar le-a facut juratilor un dans senzual.

Desi nu a inteles de ce a fost refuzata, Oana a plecat resemnata de pe platoul emisiunii jurizate de Andreea Banica, Silviu Boerescu si Tonkins.