Mireasa Pentru Fiul Meu, 25 noiembrie: Noi dezvaluiri in editia de luni. VIDEO

O noua editie a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu a avut loc, luni, la Antena 1. Concurentii s-au declarat dornici sa aiba parte si de alte fete si baieti in competitie, Andrei si Cristina sunt o pereche frumoasa si sentimentele lor par sa creasca de la o zi la alta, iar Raymond si Constantina se tachineaza, din dragoste.

Tot in editia de luni, muzeul ”Mireasa pentru fiul meu” a fost vizitat de o femeie misterioasa, despre care s-a aflat mai apoi ca de fapt este sora unuia dintre concurenti.

Raymond, ironic la nemultumirile Constantinei: Vrei sa ne lipim buzele cu lipici?

Dupa ce Mariana si Andrei au avut o mica discutie, a venit si randul lui Raymond si al Constantinei.

Acestia au vorbit despre faptul ca intampina probleme de comunicare, despre sentimentele lor, dar si despre scopul lor in competitie.

Constantina i-a cerut sa fie mai atent cu ea si sa o inteleaga mai mult, pentru ca a inceput sa aiba sentimente tot mai puternice pentru el.

Barbatul i-a spus, la randul lui, ca ar putea sa primeasca mai multa afectiune, daca ar oferi. In plus, a glumit spunand ca ar trebui sa-si lipeasca trupurile cu scotch sau buzele, cu superglue.

Vezi reactiile celor doi maine, de la ora 12.00, cand acest material va fi dezbatut pe larg.

Concurentii, dornici sa mai intre alte fete si baieti in competitie

 

Concurentii ”Mireasa pentru fiul meu” au destul timp liber la dispozitie, astfel ca, pentru a nu se plictisi, discuta subiecte ipotetice.

Ei au schimbat impresii despre venirea unor noi concurenti. Multi dintre ei si-au exprimat dorinta de a intra alte persoane in Casa. Ba mai mult, au spus ca la Raymond si Andrei va fi ”coada”, multe fete dorind sa intre in gratiile celor doi.

Andrei s-a plans Mariei de starea fizica din ultima vreme!

Andrei nu s-a simtit foarte bine in ultima perioada, iar mama sa suspecteaza ca fosta partenera i-ar face vraji.

Femeia sustine ca aceasta mai are inca sentimente pentru el, iar acesta ar fi motivul ce ar fi determinat-o sa-l ”farmece”.

Andrei, ”vrajit” de fosta partenera!? Combate efectele cu tamaie!

Andrei si Cristina sunt o pereche frumoasa, iar sentimentele acestora par sa creasca pe zi ce trece.

Concurentul i-a marturisit fetei ca o iubeste foarte mult si sincer. insa, in ultima perioada s-a simtit ciudat. Mama acestuia a incercat sa-l linisteasca, spunand ca e posibil sa fie ”vrajit” de fosta partenera, care inca mai detine lucruri de-ale lui.

Ba mai mult, aceasta i-a recomandat sa ia cateva bucatele de tamaie si sa le poarte in buzunar.

Dezvaluire incendiara la ”Mireasa”: Robert mai are o sora!

 

Muzeul ”Mireasa pentru fiul meu” a fost vizitat si de o femeie misterioasa. Mihaela este numele ei si este sora lui Robert.

Desi in prima saptamana de competitie, concurentul a declarat ca are o sora si un frate, acesta a ascuns faptul ca in viata lui exista o sora ce provine dintr-o casnicie anterioara a mamei lor.

Tanara a fost deranjata de faptul ca nu a vorbit despre existenta ei si a marturisit ca a fost parasita de mama lor la varsta de trei ani.