Mireasa Pentru Fiul Meu, 25 octombrie 2013: Andrei, zdruncinat de un vis tulburator! VIDEO

Mireasa Pentru Fiul Meu, 25 octombrie 2013: O noua editie Mireasa Pentru Fiul Meu aduce noi discutii in casa emisiunii. Andrei afla ca o concurenta are sentimente pentru el, iar Grigore sustine ca Iulia ar fi putut sa fie iubita lui Alin, pe cand Raymond este de parere ca s-ar potrivi mai bine cu Gina.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 25 octombrie 2013: Oana are sentimente pentru Andrei?

Claudia, Andreea si Denisa au observat ca Oanei ii surade ideea de a forma un cuplu cu Andrei, chiar daca ultima simte ceva pentru el.

Cele trei fete au incercat sa discute codificat, dar nu le-a iesit. In platou, ele au explicat ca li s-a parut ca Oana si Andrei incearca sa o faca geloasa pe Denisa.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 25 octombrie 2013: Maria este deranjata ca fetele nu le-au ajutat pe mame la curatenie!

Dupa ce s-a incheiat petrecerea, mamele s-au trezit mai devreme si au inceput sa stranga mizeria ce a ramas in urma concurentilor.

Fetele au fost deranjate de discutiile pe care le-au purtat reprezentantele baietilor. Maria le-a indemnat sa faca si ele curatenie, dar pe un ton agresiv. Cristina s-a simtit jignita de Maria, care i-a zis sa se imbrace decent, apoi sa faca treaba.

Daniela si Maria au fost cele mai vocale si le-au trezit pe concurente pentru a le ajuta la curatenie.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 25 octombrie 2013:  Alin, cam suparat!

La petrecerea lui Robert, tanarul a evitat-o pe Oana si a fost cam trist. Totul fost, insa, un test! Fata a venit la el, a vrut sa afle ce i se intampla si a trecut proba cu brio.

In schimb, Grigore sustine ca Iulia ar fi putut sa fie iubita lui Alin, pe cand Raymond este de parere ca s-ar potrivi mai bine cu Gina.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 25 octombrie 2013:  Dezbateri legate de gesturile necugetate pe care le-au facut Robert si Gabi

 

Nici baietii nu au fost de acord cu colegii lor. Mamele, in schimb, au fost mult mai dure.

Elena, Daniela si Maria au fost cele mai vocale si i-au criticat foarte tare pe Gabi si Robert. Femeile sunt de parere ca tinerii au probleme de comportament, de aceea sunt atat de violenti.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 25 octombrie 2013:  Dupa incidentul de la petrecere, Robert si Gabi se simt criticati prea dur

 

In gluma, fetele au afirmat ca vor chema preotul in platoul emisiunii, poate asa se schimba si atitudinea baietilor.

Mamele sunt de parere ca dragostea amestecata cu gelozia sunt motivele pentru care s-a intamplat asta. Unele dintre ele au sustinut ca baietii trebuiau sa fie eliminati din competitie. 

Andrei a avut un vis tulburator! Afla in videoul de mai jos despre ce fata era vorba in visul lui Andrei!