MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 SEPTEMBRIE 2014. Fan MPFM: Danut joaca un rol in aceasta competitie

Actualul sezon al emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” nu este lipsit deloc de surprize din ce in ce mai spectaculoase.

Veteranul din Casa baietilor si-a exprimat interesul, in timpul emisiunii de joi, 25 septembrie, pentru una dintre mezinele competitiei, Andreea.

Aceste afirmatii vin la doar cateva zile distanta de alte opinii exprimate de Danut prin care a vorbit frumos despre Simona, vazuta de multi drept cea mai potrivita fata pentru Nicolae.

Interesul lui Danut pentru Andreea nu avea cum sa nu provoace o serie de comentarii venite din parte celor care urmaresc zilnic emisiunea.

Unii considera ca este o simpla opinie a lui Danut si ca acesta o va retracta imediat ce va vedea tenul neingrijit al acesteia si va auzi ce declaratii uimitoare a facut aceasta fata despre trecutul ei amoros.

Alti comentatori nu vad o alta optiune ramasa in Casa pentru Danut. Din punctul lor de vedere concurentul ar trebui sa le vada pe fetele care vor intra in competitie in luna februarie a anului viitor.

CITESTE SI: MPFM 25 SEPTEMBRIE 2014. Simona il considera pe Nicolae prea linistit pentru ea

Cea mai interesanta afirmatie ii apartine unui fan MPFM care vede in Danut un “jucator” departe de imaginea unui baiat care isi doreste cu adevarat sa se aseze la casa lui, alaturi de o fata linistita.

Fan MPFM: “Pe zi ce trece , am convingerea ca Danut joaca un rol , n-are el nici un gand de insuratoare , la nivel declarativ sustine ideea unei fete linistite , cu bun simt si de fapt actioneaza in cu totul alta directie !”