MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 AUGUST 2014. Oana si Laur s-au impacat si privesc cu optimism spre Marea Finala

A fost o saptamana grea in interiorul cuplului Oana-Laur. Numeroasele certuri dintre cei doi iubiti au culminat cu o serie de dezvaluiri incendiare venite din partea Oanei, decisa sa marturiseasca faptul ca a avut relati intime cu Laur, chiar in interiorul Casei.

Scandalul care a urmat a dus la separarea temporara a celor doi si la crearea conditiilor de eliminare a celor doi din competitie, pe baza incalcarii puntului 25 din regulamentul competitiei.

Surprinzator sau nu, emisiunea de luni, 25 august, i-a gasit pe cei doi impacati si cu speranta unui viitor fericit al relatiei lor sentimentale.

“Daca am depasit prapastia dintre noi, inseamna ca ne iubim cu adevarat. intre noi nu a fost nimic mai mult decat atingeri. Laur m-a sustinut pentru ca m-a vazut pe mine atat de hotarata. Eu mi-am pus ambitia pentru a-i demonstra ca nu ma tem de el. Am plans doua zile si doua nopti. Acum sunt fericita alaturi de Laur si vreau o relatie cu el si dupa iesirea din competitie. Daca vrea si el, eu imi doresc sa ma casatoresc in marea finala”, a declarat Oana in editia din aceasta dimineata.