MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 FEBRUARIE 2015. Petru ajuns la capatul puterilor, izbucneste in plans

MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 FEBRUARIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 26 februarie 2015, de la ora 14:00, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat. Adriana si Andrei se afla in pericol de eliminare. Care sunt motivele reale ale neintelegelilor dintre Danut si Petru?

MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 FEBRUARIE 2015. Petru: “Mi-am dat seama ca Danut are ceva cu mine! Danut are ceva cu mine, crede ca vreau sa i-o fur pe Carmen!” Danut se simte jignit de cuvintele lui Petru: “Orice sfat el il ia ca pe o chestie personala!” Petru, ajuns la capatul puterilor, a izbucnit in plans: “Eu nu sunt potrivit pentru Ana, dar nici Gabi!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 FEBRUARIE 2015. Andrada ii cere lui Radu sa fie mai implicat in ccea ce priveste curatenia in casa baietilor. Comportamentul lui Radu a fost aspru criticat de ceilalti concurenti dar acesta nu accepta critici nici macar din partea iubitei. Este orgoliul mai puternic decat sentimentele ?

Radu se considera criticat pe nedrept: Nimeni in afara de Petru, nu a facut curatenie dupa mine

Andrada: Radu se razbuna pe mine pentru ca fosta lui relatie a esuat!!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 FEBRUARIE 2015. Roxana ii spulbera sperantele lui Andrei! Ea sustine ca nu poate avea o relatie cu el! Roxana: “Andrei nu a facut nimic pentru a ma cuceri! Imi doresc un barbat mai puternic!” A refuzat Roxana sa formeze un cuplu cu Andrei pentru ca el a fost atras mai intai de o alta fata? Andrei: “Am incercat s-o cuceresc pe Roxana, dar m-a tratat cu indiferenta! Daca simt ceva, arat, dar unora nu trebuie sa le arati ce simti!”

Sursa foto: facebook.com