MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 IUNIE 2014. MARIANA si-a demonstrat inca o data iubirea fata de GRIGORE

Alcatuiesc cel mai discret cuplu din acesta competitie si apar rar in materiale. Sunt surclasati cu mult, la acest capitol, de Andrei-Cristina si Raymond-Constantina.

Grigore si Mariana nu vad in acest lucu o mare problema, dragostea dintre ei fiind una sincera. Nu de putine ori, cei doi au declarat ca singurul mare scop al prezentei lor in competitie este acela de a ajunge in marea finala pentru a deveni sot si sotie.

Joi a fost prezentat un episod aparent conflictual intre cei doi. Grigore dorea sa se implice in vestimentatia cu care Mariana urma sa abordeze urmatoarea  urmatoarea gala.

S-a oferit sa sa-i gaseasca Marianei curea, cercei si bratara care sa se asorteze in ciuda opozitiei iubitei lui.

Mariana: “Nu vreau curea!”

Grigore: “Lasa-ma macar sa te ajut.”

Mariana: “Nu-mi pun curea!”

Grigore: “Lasa-ma macar sa te ajut. Cercei pot sa-ti caut?”

Mariana: “Ii am pe astia albastri, nu-mi mai trebuie. Nu mai cauta ca nu-mi pun nimic.”

Desi, la un moment dat, discutia parea ca s-a incheiat, Grigore a luat cutia cu cercei pentru a-i trece in revista, scopul fiind unul evident.

Dupa cateva minute, Mariana a cedat si, desi promisese ca nu mai face nicio modificare in  vestimentatie, s-a hotarat sa dea curs sentimentelor pentru Grigore si nu ambitiei personale.

A acceptat sa poarte perechea de cercei aleasa de Grigore doar de dargul acestuia, gest foarte apreciat de cel care i-a jurat de mai multe ori iubire vesnica.

Mariana: “Hai da incoace cerceii din mana ta. Te cunosc bine. Stiu ca asta iti doreai.”

Grigore: “Dar ce frumosi sunt! Acum am vazut.”

Mariana: “Iubi vezi ca ti se lungeste nasul daca mai minti!”