MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 NOIEMBRIE 2014. Mirela Boureanu Vaida: Nu ma mai risc!

Fanii cunoscutului show matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” au inceput sa numere zilele pana cand moderatoarea Mirela Boureanu Vaida, fortata de faptul ca sarcina a intrat in ultimul trimestru de sarcina, va lasa locul la pupitru unei alte persoane.

Termenul de nastere se apropie tot mai mult astfel incat Mirela va incerca sa se fereasca de eventualele probleme aparute pe parcursul emisiunilor.

Pana in prezent, Mirela Boureanu nu a ratat prezenta la nicio editie a acestui sezon, programul de munca nefiind afectat in niciun fel chiar si in conditiile in care prioritatea numarul 1 a artistei este fetita care urmeaza sa se nasca la sfarsitu lunii februarie.

Prezentatoarea TV a continuat sa fie prezenta pe micile ecrane, aproape zilnic, alaturi de concurentii emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” si telespectatori, chiar daca, uneori, conditiile de munca nu au fost tocmai prielnice pentru o femeie insarcinata.

Mirela Vaida Boureanua a intampinat ceva probleme in timpul emisiunii de miercuri, in momentul in care o defectiune a aerului conditionat a facut ca zona in care se afla moderatoarea sa fie foarte rece.

“Este foarte frig aici, unde stau eu. Si au mai pornit si aerul conditionat! Este foarte frig! Nu stiu cu ce o sa vin imbracata dupa pauza. Cred ca o sa vin in cizme. Nu ma mai risc sa mai stau”, a spus Mirela Vaida Boureanu.