Mireasa Pentru Fiul Meu, 26 noiembrie: Ce fac concurentii inainte de Gala Mireasa

Mireasa Pentru Fiul Meu, 26 noiembrie: Putin ne mai desparte de gala Mireasa Pentru Fiul Meu de marti seara, iar concurentii sunt ceva mai linistiti ca de obicei. Totusi, se resimt unele conflicte produse saptamana trecuta in Casa Mireasa. 

Mireasa Pentru Fiul Meu, 26 noiembrie: Un exemplu este apropierea dintre Oana si Constantina, gurile rele afirmand ca Oana s-a apropiat de iubita lui Raymond din interes. De asemenea, lui Grigore ii pare rau pentru felul in care s-a comportat cu Mariana si incearca sa rezolve problema.

Dar sa vedem cateva episoade din emisiunea de astazi Mireasa Pentru Fiul Meu, inainte de gala:

Grigore regreta modul in care s-a comportat cu Mariana!  

Dupa ce Grigore a avut un comportament nepotrivit fata de Mariana, acesta a inceput sa regrete ceea ce a facut. In loc sa o sarute pasional sau sa o imbratiseze patimas, concurentul a bruscat-o pe fata, iar aceasta s-a suparat.

Dupa ce mama ei a intervenit si a declarat ca niciun barbat nu s-a purtat urat cu fiica sa, barbatul a marturisit ca regreta modul in care s-a purtat si a incercat sa-si repare gresala. 

In apararea acestuia, a sarit si sora lui Grigore, care, prin intermediul telefonului, a spus ca tot incidentul a fost o simpla gluma.

Iuliana si Corina:”Oana s-a apropiat de Constantina din interes!”

Saptamana trecuta, Raymond a afirmat ca mama lui Traian a impins o concurenta in baie, ceea ce a dus la iscarea unor noi scenarii in Casa. Corina a afirmat ca Oana i-ar fi facut anumite destainuiri Constantinei, devenind astfel bune prietene. Totusi, aceasta discutie l-ar fi starnit pe Raymond.

De asemenea, atat Iuliana, cat si Corina sustin ca Oana s-a aliat din interes cu partenera lui Ray, Constantina.

Ce sfaturi a primit Andreea din partea parintilor sai? 

La sfarsitul saptamanii trecute, Andreea a fost vizitata de parintii sai, care i-au marturisit ca o sustin in tot ceea ce face.

Totusi, tatal acesteia nu a ratat ocazia de a-o oferi cateva sfaturi. I-a spus sa nu mai ceara sa fie eliminata si, de asemenea, sa nu se mai implice in conflicte cu Maria.

In plus, i-au interzis sa nu se mute cu Edit si i-au cerut sa faca ceea ce vor telespectatorii.