MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 AUGUST 2014. Cum se vor simti Oana si Laur cand lumea de afara se va uita urat la ei?

Miercuri au avut avut loc mai multe certuri in Casa de la “Mireasa pentru fiul meu” in cadrul carora, in mod surprinzator, vioara intai a fost nimeni alta decat Mariana.

Revoltata ca anumitor concurenti, in speta Oana si Laur, li s-a permis sa incalce regulile impuse la debutul sezonului, fara a se lua nicio masura disciplinara, Mariana a rabufnit in timpul emisiunii desfasurate in direct aruncand mai multe acuze asupra celor doi.

Oana si Laur nu au stat foarte mult timp in defensiva si i-au acuzat pe Mariana si Grigore ca au preferat sa joace in Casa rolul unui cuplu “cuminte” numai pentru a nu-si crea dusman care sa le puna probleme in scopul lor de a ajunge in Marea Finala.

Oana: “Dupa afirmatiile mele de saptamana trecuta nu ati reactionat in niciun fel. Abia acum aratati cu degetul pentru ca stiati ca saptamana trecuta puteti sa iesiti. S-au apucat sa vorbeasca acum pentru ca stiu ca noi am pierdut sustinatori. Pana acum nu au intervenit in niciun conflict.”

Laur: “Daca Mariana si Grigore se implicau in certuri erau afara inca de acum trei luni.”

Cei doi nu s-au oprit aici si si-au intetit arsenalul asupra Marianei si a lui Grigore.

Laur: “Daca Mariana ar fi vorbit despre relatia ei asa cum a facut-o Oana, cu siguranta i-ar fi fost mult mai rau. Au jucat teatru. Au fost pe ultimul loc mereu pentru ca au incercat sa fie doar asa cum trebuie.”

Cel care a preluat stafeta razboinica de la Mariana a fost Grigore care a tinut sa precizeze ca viata in competitie se va incheia in curand si cei care se stiu cu pacate vor trebui sa dea ochii cu cei de afara.

Grgore: “Afara o sa avem rasplata pentru tot ce am facut aici. Aici am fost pe ultimul loc. Afara o sa fie altfel. Ei trebuie sa inteleaga ca exista viata si in afara competitiei. Acum sunt pe primul loc, bravo lor dar cum o sa se simta cand dupa competitie or sa merga pe strada si o sa se uite lumea urat la ei. Daca nu te certi nu inseambna ca nu ai o relatie adevarata.”