MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 FEBRUARIE 2015. Razboi intre concurentii vechi si cei noi

MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 FEBRUARIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 27 februarie 2015, de la ora 14:00, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat. 

MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 FEBRUARIE 2015.  Marian, descurjat de popularitatea de care se bucura noii concurenti in randul telespectatorilor

Vechii concurenti, pusi pe ganduri de succesul pe care il au noii veniti in randul sustinatorilor!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 FEBRUARIE 2015.  Laurica isi doreste sa plece din competitie. Care credeti ca este motivul ei?

Marian si Cristiana au facut o plimbare cu limuzina si au petrecut o zi la spa, in urma premiului castigat la Finala saptamanii trecute.

Petru a marturisit ca Danut i-a fost antipatic inca dinainte de intrarea lui in competitie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 FEBRUARIE 2015.  Carmen este nemultumita de comportamentul lui Danut din public. Concurenta a motivat supararea lui, prin faptul ca nu a mai primit de mult vesti de afara, de la mama lui.

De aceea, astazi doamna Dorina, mama lui Danut, a dorit sa intervina telefonic pentru a-l incuraja pe Danut si a-i spune ca este de acord cu relatia lui cu Carmen.

Credeti ca l-ar fi acceptat Ana pe Petru, daca Gabi nu ar fi aparut in peisaj? Petru considera ca da.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 FEBRUARIE 2015.  Andrada considera ca Ana a fost cam rea cu Petru in ultima perioada.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 FEBRUARIE 2015.  Petru: “Ma simt abandonat si tradat de Ana!”“Multi dintre concurenti si-au dorit ca relatia mea cu Ana sa esueze!”

Petru a recunoscut ca a fost consumator si dealer de stupefiante.Concurentul a izbucnit in lacrimi cu gandul la trecutul lui dureros.

Petru: “Daca as putea da timpul inapoi, nu as mai face aceste lucruri!”

Petru: “Lipsa parintilor m-a facut sa o iau pe cai gresite!”