MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 NOIEMBRIE 2014. Stefania MPFM2, total schimbata fata de evolutia din Casa

Stefania este una dintre concurentele reprezentative ale sezonului al doilea al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”. Olteanca in varsta de 24 de ani a intrat in competitie la cateva luni dupa ce luase cu brio licenta la Facultatea de Stiinte Economice, sectia Finante-Banci.

A ramas in memoria apropiatilor emisiunii drept o fata sincera, delicata, hotarata si inteligenta, reusind sa se faca foarte respectata de public desi numarul fanilor devotati nu a fost niciodata unul foarte mare.

Multi au vazut-o facand un cuplu cu Florin, nerealizat pana la finalul stagiunii, insa se poate spune ca a ramas si cu eticheta de prietena foarte buna cu Cristina, una dintre concurentele care a strans cele mai multe comentarii negative.

Stefania a fost o prezenta linistita si delicata in casa “Mireasa pentru fiul meu”, insa acum, la doi ani de la iesirea din aceasta pare un alt om. Sexy si rebela, asa aeste stefi acum.

Stefania Andreea a postat pe contul personal de socializare mai multe imagini recente cu ea. Fosta concurenta de la “Mireasa pentru fiul meu” a renuntat la hainele elegante si serioase in favoarea celor rock si foarte sexy. Aceasta pare mult mai sigura pe ea, semn ca schimbarea i-a prins bine.