MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 OCTOMBRIE 2014. Flavius, trist si ingandurat, in prima fotografie din afara Casei

Flavius a demonstrat in saptamanile care au trecut de la debutul sezonului 4 al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” ca este cel mai indragostit baiat din Casa. A facut cuplu destul de repede cu Raluca insa cei doi au iesit din tiparele celorlalte relatii prin intensitatea sentimentelor dintre ei.

Problemele medicale grave cu care s-a confruntat mama sa Gheorghita au avut ca rezultat parasirea prematura a competitie atat de ea cat si de Flavius, plecat insa cu jumatate de inima deoarece Raluca a ramas in Casa.

La cateva zile dupa ce Flavius a iesit afara a aparut prima imagine cu el insa, asa cum era de asteptat, nu parea foarte fericit.

Problemele de sanatate ale mamei sale, Gheorghita, l-a pus pe Flavius in situatia de a alege intre persoana iubita si mama sa. Fostul concurent a ales familia si si-a lasat partenera, pe Raluca, in casa “Mireasa pentru fiul meu”, in lacrimi.

Flavius s-a fotografiat in afara casei, pe strada, insa privirea lui era una trista, pe semne ca ii lipseste Raluca, iubita sa pe care a cunoscut-o in casa “Mireasa pentru fiul meu”. Acesta nu se poate bucura de “libertate” daca nu este alaturi de aleasa lui.

Sursa stire: spynews.ro