MIREASA PENTRU FIUL MEU, 27 SEPTEMBRIE 2013

Emotiile intalnirii dintre fete si baieti au trecut si Mireasa pentru fiul meu a trecut la faza in care concurentii isi studiaza foarte bine atat posibilele perechi cat si posibilii rivali.

Unii dintre baieti reusesc sa treaca cu bine peste tensiune. Andrei si Raymond fac o echipa buna la glume, in ninciun moment nefiind vorba despre discutii intre ei, cu atat mai mult cu cat de cei doi este interesata Denisa.

In schimb, Andrei, baiatul saptamanii trecute are mai multe probleme legate de Laurentiu.

Cei doi s-au inteles bine la inceputul actualei editii, insa, treptat, cei doi au ajuns nu numai sa se ignore in majoritatea timpului, dar, mai grav, au purtat mai multe discutii pe un ton aprins in urma carora s-au auzit chiar amenintati ceva mai violente.

Laurentiu se pare ca are ceva probleme si cu alti baieti. Unul dintre ei este Sorin, Laurentiu nereactionand tocmai potrivit la glumele acestuia.

Nici Traian nu are o impresie grozava despre colegul sau de emisiune. Dupa ce zile in sir el a fost in centrul afirmatiilor negative, Traian considera in prezent ca locul lui Laurentiu nu este in emisiune, dovada cea mai clara in acest sens fiind ca nu este pregatit pentru o eventuala casatorie.