MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 AUGUST 2014. Mirela Boureanu Vaida acuzata ca si-a depasit statutul de moderatoare

Atitudinea moderatoarei Mirela Boureanu Vaida referitoare la Oana, din momentul in care concurenta a facut celebrele marturisiri despre presupusele acte intime avute cu Laur, nu avea cum sa nu ramana neobservate de multi fani ai emisiunii.

Cum era de asteptat, cei mai radicali sunt simpatizantii Oanei care vad in Mirela o non-profesionista care si-a depasit cu mult statutul de moderatoare pentru a trece la statutul de comentatoare, parerile personale si judecatile proprii inlocuind remarcile obiective.

Mai mult decat atat, Mirela Boureanu este vazuta in rolul de principal reprezentant al celor care au inceput sa-i atace psihicul concurentei Oana.

Aflata in vizibila dificultate si cu un psihic la pamant, Oana pare supusa la presiuni atat din partea stafului care promoveaza materiale menite sa sa o injoseasca si mai mult cat si din partea moderatoarei Mirela Boureanu Vaida care provoaca voit tot felul de discutii tendentioase demne de o sala de judecata.

Fan MPFM: “Mirela si producatorul au o contributie foarte mare la decaderea Oanei,de ce nu s-a procedat asa si cu celelalte cupluri sa fie tocate zilnic, ca pana la urma fiecare este raspunzator pt faptele sale,dar nu se aplica cu aceeasi masura,diferentele se vad din avion,iar o contribuitie asa cum am spus o are si Mirela care de 1 an de zile a facut diferente.”