MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 DECEMBRIE 2014. Teodor: Sora Cristianei este o fata periculoasa!

Sfarsitul de an nu este deloc lipsit de tensiune in Casa emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”. De aceasta data, samburii discordiei au pornit de acolo de unde era de asteptat mai putin.

Teodor a recunoscut ca o cunostea pe Cristiana inca dinainte de competitie prin intermediul verisorului sau care a avut o relatie amoroasa cu sora iubitei lui Marian.

Cristiana dar mai ales sora sa s-au simtit deranjate de afirmatiile facute de Teodor care a descris-o pe fosta iubita a varului lui drept o fata “periculoasa”, expresie folosita cu o evidenta tenta negativa.

“Am avut o relatie cu varul lui, nu mai suntem impreuna, insa am ramas in relatii bune. Nu are dreptul sa-si dea cu parerea despre mine. Eu nu am nimic cu el, dar sa-si tina parerea pentru el. Chiar am vorbit cu el pe Facebook, inainte sa intre in casa, atunci cand am aflat ca va intra si el i-am zis de sora mea. Eu am tacut, nu am zis nimic despre Teo, asa ca vreau sa-si pastreze acele cuvinte pentru el. As avea si eu ce sa spun”, a spus sora Cristianei, astazi la “Mireasa pentru fiul meu”.