MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 IANUARIE 2015. Fan MPFM: Parintii au trimis-o pe Elly la emisiune ca sa se mai potoleasca!

Elly si Cristian ocupa de departe locul 1 nu numai in topul celor mai iubiti concurenti ai acestui sezon dar si in clasamentul celor mai dragastoase cupluri.

Este deja un lucru obisnuit ca Elly si Cristian sa socializeze mai putin cu ceilalti colegi de competitie, preferand sa-si petreaca timpul singuri, departe de ochii tuturor.

Nu insa si departe de camerele video amplasate in Casa care surprind zilnic imagini care de care mai pline de erotism.

Tatal lui Elly l-a facut albie de porci pe Cristian, iar mama concurentei de la “Mireasa pentru fiul meu” i-a atras de mai multe ori atentia sa fie atenta la modul in care se expune in casa.

Avand in vedere ca blonda are un frate mai mic, parintii au rugat-o sa inceteze cu atingerile deocheate. Se pare ca Elly nu a tinut cont de aceste sfaturi si l-a lasat pe Cristian sa o atinga si sa o sarute, fara nicio retinere.

Un colaj cu imagini in care Elly si Cristian se iubeau in pat a fost publicat pe Facebook, iar fanii “Mireasa pentru fiul meu” au fost de-a dreptul indignati. “El macar este baiat, dar ea numai peste el sta! Oare ce zice mama ei, fratele mai mic sau tatal? Desi a vazut cat de urat, se vede nu se poate abtine. Cred ca, de aceea, a trimis-o acolo sa se mai potoleasca, dar ea ce stie, aia face!”, “Cristian ar face bine sa se mai gandeasca. Cum a zis tatal lui Elly ‘fata traieste clipa’!” sau “imi plac, dar uneori Cristian trebuie sa fie atent unde isi tine mainile cand e in pat cu Elly, asta ca sa ii intre in gratii tatalui ei, in rest se iubesc”, sunt doar cateva dintre comentariile pe care le-au lasat prietenii virtuali.