MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 NOIEMBRIE 2014. Staful se implica din nou in cursul firesc al emisiunii

Grupurile dedicate competitorilor din sezonul 4 al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” reactioneaza din nou impotriva stafului emisiunii pentru manipularea desfasurarii competitiei.

Ultima acuza adusa producatorilor este ca acestia forteaza producerea de discutii contradictorii si scandaluri intre concurenti desi pana in prezent a fost destul de evident ca intre acestia nu exista dusmanie.

Atipic fata de celelalte sezoane in care concurentii se grupau in tabere diferite care isi disputau suprematia in Casa, in actuala stagiune nu s-a pus niciodata problema de conflicte majore.

Iar cand acestea au intarziat sa apara, staful s-a gandit sa-i invrajbeasca pe concurenti prin invitarea in platoul emisiunii a mai multor sustinatori care s-au dovedit mai aprigi in sustinerea argumentelor chair decat cei care traiesc zi de zi in Casa de la Stefanesti.

Este ultima masura luata de staf pentru a spori interesul asupra acestui sezon considerat de toti fanii mai neinteresant decat cele precedente.