MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 OCTOMBRIE 2014. Baietii au lansat provocarea Ice Bucket Challenge

La aproape doua luni de cand a pasit pentru prima oara in Casa de la Stefansti, concuretii celui de-al patrulea sezon al emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” incearca sa treaca peste momentele de plictiseala prin felurite jocuri si provocari.

Baietii sunt campioni la acest capitol, ultima nascocire a acestora fiind ralierea la campania “Ice Bucket Challenge”, lansata la nivel mondial cu scopul de a se strange bani pentru tratarea sclerozei laterale amiotrofica.

Cei mai curajosi au fost Catalin, Danut si Nicolae, toti trei fara iubita in acest moment. Ei au hotarat sa intre in joc, ajutati fiind de Cristian, Lucian si Daniel.

Catalin, Daniut si Nicolae au suportat “supliciul” de a fi udati cu apa, in mijlocul gradinii Casei dar, pentru ca nu au fost multumiti in totalitate de cum au decurs lucrurile, au decis sa bifeze operatiunea.

Nu au facut-o fara a lansa si ei provocari. Cum era de asteptat, tintele lor au fost fetele, in 48 de ore de la vizionarea acestui filmulet, concurentele fiind obligate sa accepte provocarea sau sa doneze cate 10 lei in fiecare saptamana intr-un fond care se va indrepta de Sfantul Nicolae spre cativa copii nevoiasi.