MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 AUGUST 2014. Andrei si Laur la cutite inaintea Marii Finale

Final apoteotic de sezon la “Mireasa pentru fiul meu”. Spatiul alocat editiei din 29 august a parut mult prea scurt pentru sirul de acuze adresate reciproc de Andrei si Laur, doi concurenti care de-a lungul ultimelor luni au pozat adesea ca fiind prieteni buni.

Enervat la culme de mai multe remarci facute atat de Laur cat si de Oana, Andrei a pornit atacul asupra celor doi, afirmand ca marturiile Oanei de saptamana trecuta, in care recunoastea ca intre ea si Laur au avut loc acte intime, incalcandu-se in acest fel punctul 25 al regulamentului concursului, sunt cat se poate de reale.

Andrei nu si-a acuzat fostul amic nu numai de incalcarea regulamentului show-ului ci si de alte lucruri. Iubitul Cristinei l-a acuzat pe Laur ca i-a cerut bani lui Alin pentru a-l sprijini sa ajunga in finala, ca mereu si-a batut joc de toata lumea din casa prin gesturile sale, ca este singurul vinovat de neimplinirile cuplului pe care il formeaza cu Oana si ca este singurul vinovat pentru starea deplorabila in care se afla Oana.

La randul lui, Laur a afirmat ca Andrei si Cristina au incalcat si ei regula 25, dovada cea mai buna fiind intrebarile Cristinei referitoare la modalitatea prin care se ia herpesul genital al lui Andrei.

Andrei: “Este un herpes genital aparut din cauza stresului. M-a intrebat pentru ca noi urmeaza sa mergem impreuna la HOTEL, m-a intrebat daca se ia de pe toaleta, lenjerie…”

Raymond: “Noi stim ca Laur si Oana nu au jucat corect, dar nu vrem sa comentam. Problema este ca totul porneste din interior. Nu e vorba neaparatd e raporturi. Eu si Andrei am fost pedepsiti foarte grav din cauza limbajului, dar Laur nu.”

Andrei: “Laur si Oana nu au avut grija de dragostea lor, ci s-au preocupat mai mult sa dea bine la public.”

Mariana nu a fost nici ea prea incantata de scandalul sexual care a iesit la iveala si a spus ingrijorata: “Ce o sa spuna mama cand o sa vada asta? O sa creada ca aici a fost un bordel…”.