MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 MAI 2014. Andrei si Cristina nu exclud varianta unui divort

Andrei si Cristian raman acelasi cuplu plin de surprize care trece de la momente de romantism la certuri iscate fara motive serioase.

Un mare orgolios, Andrei nu suporta sa fie mereu invins la jocul de carti de iubita sa, mai ales ca aceasta isi serbeaza triumful intr-un mod laudaros.

Ii reproseaza acesteia egoismul de care da dovada: “Disperato care esti. N-o sa te mai las niciodata sa te bucuri cand voi mai juca un joc la care o sa castig eu. O sa vezi tu. Esti egoista si aia e. Trebuie sa recunosti.”

Cristina: “Trebuie sa ma iubesti si egoista.”

Andrei: “Te iubesc si egoista de vreme ce stau langa tine si vreau sa ma casatoresc cu tine.”

Cristina: “Pai tocmai.”

Andrei: “Sa-ti zic eu o chestie Cristina pe care tu n-ai inteles-o de la viata. In viata asta trebuie sa lasi de la tine ca sa-ti fie bine. Daca formezi un cuplu si esti in doi, faci totul de dragul iubitului si eu fac totul de dragul tau. Tu stii ca la inceput cand am jucat ping-pong te-am lasat sa castigi fara sa stii.”

Cristina: “Da stiu.”

Andrei: “Daca eram disperat si ma bucuram si-ti faceam in ciuda?”

Cristina: “Ideea este ca eu vroiam sa castig ca sa-ti arata tie ca stiu sa joc. Sa fii mandru cu mine ca ma descurc.”

La scurt timp, ce doi au incercat sa prevada ce viitor ii asteapta, concluziile fiind unele suprinzatoare, din punctul de vedere al stadiului in care se afla, in acest moment, relatia lor.

Andrei: “Cateodata imi vine sa plec.”

Cristina: “Daca iti vine sa pleci da-i drumul de-acum, nu-mi complica mie viata. Stau dupa aia sa umblu cu divort, sa fiu femeie divortata. Nu mi-ar placea statutul asta.”

Andrei: “Te fac sa suferi mereu, de-asta.”

Cristina: “As suferi daca as stii ca ne despartim insa stiu ca iti trece. Mai mult imi fac nervi degeaba.”