MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 NOIEMBRIE 2014. Carcotasii MPFM: Elly si Cristian au primit fori de 3 milioane

Show-ul matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” a consacrat obiceiul ca fanii unor concurenti aflati in Casa sa trimita cadouri favoritilor.

Un obicei frumos prin intentia sa insa devenit derizoriu de-a lungul timpului prin valoarea exagerata a “micilor atentii”.

Practic este un concurs intre grupurile de sutinatori, concurentii care primesc cele mai multe cadouri si cele mai scumpe fiind de obicei si primii clasati in clasamentul pe voturi.

In aceasta stagiune, Elly si Cristian au beneficiat de cele mai multe cadouri venite din partea apropiatilor MPFM, lucru previzibil in contextul in care cuplul lor a fost vazut de multe ori ca singurul care poate sa creasca interesul telespectatorilor asupra acestui sezon 4.

Nu sunt putini aceia care au considerat insa mult prea exagerate cadourile primte de cei doi. A fost si cazul unui buchet de flori, in valoare de 300 de lei, primit de Elly si Cristian zilele trecute.

Li s-ar putea spune “antifani” insa numarul celor care cred ca a inceput sa se exagereze la capitolul “cadouri”, este tot mai mare.