Mireasa Pentru Fiul Meu, 29 noiembrie: Cum vor arata concurentii peste 20 de ani? Salt in timp in casa Mireasa! VIDEO

Mireasa Pentru Fiul, 29 noiembrie: Reality-show-ul Mireasa Pentru Fiul Meu si-a derulat, vineri, o noua editie. Concurentii s-au confruntat cu una dintre cele mai mari provocari de pana acum: au vazut cum vor arata peste 20 de ani.

Traian si Corina, Raymond si Constantina, Andrei si Cristina, Grigore si Mariana sunt doar cateva dintre cuplurile care au vazut cum vor arata peste 20 de ani. 

Traian si Corina vor avea o familie mare, cu trei copii! Cum vor arata Raymond si Constantina peste 20 de ani? Vedeti in videoul de la finalul acestui articol. 

In ceea ce-i priveste pe Andrei si Cristina, peste 20 de ani el va arata precum un alcoolic, iar ea ca o doamna cocheta!

Marianita si Laurentiu si-au imaginat si ei, pentru cateva momente, cum vor arata peste 20 de ani. Marianita si Laurentiu si-au imaginat, pentru cateva momente, cum vor arata peste 20 de ani. Cei doi erau casatoriti, aveau un copil, dar concurenta nu avea grija de micut. Era o femeie de cariera, care petrecea foarte mult timp aranjandu-se. De ingrijirea copilului se ocupa Laurentiu, care ducea o viata trista.

Telespectatorii Antena 1 au avut parte si de un moment inedit in casa Mireasa Pentru Fiul Meu, cu prilejul aniversarii a 20 de ani.