MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 OCTOMBRIE 2014. Carmen si Raluca sunt considerate cele mai serioase fete din competitie

Au trecut aproape doua luni de la debutul sezonului 4 al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”. Apropiatii acestei emisiuni au reusit sa-si faca o imagine completa asupra caracterului concurentilor, fie prin comparatie cu cei din sezoanele anterioare, fie prin evenimentele limita care i-au definit.

Dintre fete, o impresie foarte buna in randul fanilor au lasat-o Carmen si Raluca. Chiar daca niciuna dintre ele nu au avut bucuria de a primi distinctia de “mireasa saptamanii”, cele doua concurente s-au consacrat drept singurele intrate in Casa cu gandul real de a se casatori.

Ambele se disting prin seriozitate si prin abilitatea de nu intra in conflicte sau in comentarii acide la adresa celorllati colegi de competitie.

Asemanarile dintre ele se termina insa aici deoarece la capitolul sentimental in aceasta emsiune au avut un istoric diferit.

Raluca a marturisit ca si-a gasit jumatate perfecta in persoana lui Flavius. Chiar daca este o fire pragmatica. conform propriilor declaratii,

Raluca a trait in acest show trairi si sentimente la care in urma cu cateva luni nici nu visa.

Este indragostita nebuneste de Flavius si tot ceea ce isi doreste in acest moment este iesirea din Casa pentru a putea sa-si traiasca povestea de dragoste cu iubitul sau, in afara competitiei.

Carmen nu se poate lauda insa cu acelasi noroc. L-a placut pe Danut insa nu au facut un cuplu desi sunt intr-un permanent flirt de saptamani bune.

Mai mult decat atat, fanii sprijina formarea unui cuplu intre ei insa timpul curge in defavoarea acestui desiderat. Ramane de vazut ce se va intampla in continuare insa sunt si voci care o vad pe Carmen in postura Ginei din sezonul precedent, o fata care isi refuza singura dreptul la fericire.