MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 SEPTEMBRIE 2014. Andreea si Alexandru s-au cunoscut inainte de inceperea competitiei

Moment sensibil in timpul emisiunii de luni, 29 septembrie, a show-ului “Mireasa pentru fiul meu”. Andreea, una dintre competitoarele controversate ale acestei editii, a facut o declaratie surprinzatoare care i-a ridicat multe semne de intrebare moderatoarei Mirela Boureanu Vaida.

Andreea si-a exprimat dorinta de a parasi Casa imediat dupa plecarea din competitie a lui Alexandru. Motivatia tinerei este legata de faptul ca ea si Alexandru s-au cunoscut inca dinainte de a incepe competitia.

Cei doi s-au cunoscut cu o saptamana inainte de a incepe sezonul 4 MPFM si Mirela Boureanu a dat de inteles ca banuieste ca intre cei doi au avut loc si relatii intime.

CITESTE SI: MIRELA BOUREANU VAIDA: Doctorii mi-au spus ca voi avea o fetita

“Eu cu el am vorbit de dinainte de a intra aici. Tocmai de asta, am vrut in mod special sa-l cunosc pe el. Pentru ca el nu mai este aici, eu vreau sa plec. Am vorbit cu el cu o saptamana inainte de a intra in casa. De cand am venit, am spus ca eu vreau sa-l cunosc special pe el. Am vorbit si pe Facebook si la telefon. El a spus sa ne vedem in casa si ca vorbim dupa. Nu vreau decat sa plec si atat.Cum el nu mai e, nu mai vreau sa stau aici orice ar fi. De la bun inceput, ni s-a spus ca daca luam legatura cu ceilalti suntem descalificati. Aveam ceva acolo pentru el. Poate acum nu avea nimic pentru mine, dar in timp nu se stia. si cand ne-am inchis lavarielele tot despre asta am vorbit”, a marturisit cu ochii in lacrimi Andreea.

Dezvaluirilie brunetei i-au starnit banuieli prezentatoarei Mirela Boureanu Vaida, care nu s-a mai ferit si a intrebat-o direct pe aceasta daca au incalcat regula 25, potrivit careia concurentii nu ar avea voie sa faca sex.

“Asa este cand umbli cu lucruri necinstite. Nu e o chestiune cinstita nici fata de tine, nici fata de el si nici fata de ceilalti concurenti. Spune direct:«Sex ati facut?»”, aintrebat pe sleau Vaida.

Raspunsul negativ sfios al fetei a facut-o pe prezentatoare sa afirem ferm: “Minti!”.

Mai mult decat atat, Vaida a sfatuit-o pe fata sa treaca peste acest incident si sa mearga mai departe in competitie: “Eu cred ca ar trebui sa-ti vezi de viata ta, el de viata lui”.

Sursa stire: spynews.ro