MIREASA PENTRU FIUL MEU 3. ANDREI, in pragul unei revolte indreptate spre moderatoare

Andrei este de departe cel mai vulcanic concurent al acestui sezon si, in consecinta, si cel mai pedepsit de catre moderatoarea Mirela Boureanu Vaida si de staf-ul competitiei.

Nu au trecut foarte multe zile de la episodul in care a aruncat cu o tava incinsa, pe jos, nemultumit de o cearta avuta cu iubita sa Cristina. Promisese ca isi va controla mai mult starile de nervozitate insa, cum minunea nu tine foarte mult, a reusit sa-si dea din nou in petec.

Totul a plecat de la refuzul lui Andrei de a participa la o discutie cu psiholugul, o discutie pe care staf-ul o inclusese in cadrul activitatilor obligatorii.

“Eu nu vreau sa joc jocuri psihologice. Sunt foarte obosit si nu vreau sa ma destainui in fata unui psiholog. Dumneavoastra le stiti pe ale dumneavoastra, eu le stiu pe ale mele. Eu nu sunt alcolist. Nu vreau sa dezvolt nimic personal. Sunt destul de dezvoltat”, i-a spus Andrei doamnei psiholog.

De aici a inceput cearta. Pentru ca a refuzat sa participe la activitate, Andrei nu a fost lasat sa mearga in casa fetelor si nu a putut sa o vada pe Cristina care i-a dus dorul. si-a petrecut o mare parte din timp desenand.

“Prefer sa stau cu el, sa ne contrazicem decat sa stam despartiti”, a spus Cristina la “Mireasa pentru fiul meu”.

“Andrei, da-mi voie sa-ti spun ca pe langa faptul ca ai fost extrem de necioplit, ca sa nu spun mai urat: obraznic, impertinent, hai sa spun lipsit de respect, nu doar la adresa unui musafiri, ci a unei doamne psiholog. Asa esti tu! In continuare esti necioplit. La noi la roman trebuie sa o injuri de mama sa ti se spuna ca esti necioplit. Cristina, nu am nevoie de completarile tale. Daca cu mine te porti asa pleci imediat! Daca iti ceri iesirea, o ai, nu e nicio problema. Din punctul meu de vedere ar trebui sa-i ceri scuze doamnei psiholog. Daca ai atitudinea asta ne vedem maine. Hai! O sa-l rog pe un coleg de al meu sa vina sa-l ia pe Andrei! Eu nu tolerez o asemenea atitudine! Cu obraznicie si cu un astfel de caracter, nu lucrez!”, a spus Mirela Boureanu Vaida, extrem de nervoasa.

Sursa foto: spynews.ro