Mireasa Pentru Fiul Meu, 3 decembrie: Nunta romaneasca intre concurenti. VIDEO

Mireasa Pentru Fiul Meu, 3 decembrie:  Inaintea galei Mireasa Pentru Fiul Meu de marti, 3 decembrie, concurentii s-au intrecut in scenete, discutii, declaratii, dar si in conflicte. Au incercat sa puna in scena o nunta traditional romaneasca, daca au reusit, vedeti in clipul de la sfarsitul acestui articol.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 3 decembrie: Discutiile despre fostii continua in casa Mireasa Pentru Fiul meu, astfel ca Gina sustine ca Sorin ar trebui sa fie precaut, pentru ca detine mai multe informatii compromitatoare despre Claudia.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 3 decembrie: Dupa sceneta cu nunta traditionala, Constantina a fost deranjata degestul facut de Raymond, dar la randul sau si Raymond a fost deranjat de gestul facut de Alin. Si Andrei a fost deranjat de faptul ca partenera sa nu i-a luat apararea in conflictul avut cu Laurentiu si Marianita, dar sa le luam pe rand. 

Momente inedite in Casa. Vezi cum s-au bucurat concurentii de primii fulgi de nea! 

Caderea primilor fulgi de nea a starnit bucurie si in randul concurentilor din casa ”Mireasa pentru fiul meu”.

Acestia au uitat de certuri si s-au bulgarit, au facut ingerasi si chiar un om de zapada.

Andrei, deranjat de faptul ca partenera sa nu i-a luat apararea in conflictul cu Laurentiu si Marianita! 

Dupa ce Marianita l-a criticat intens din cauza dicutiei din Laurentiu, Andrei s-a suparat pe partenera sa, pentru ca nu i-a luat apararea in timpul emisiunii.

La randul ei, Cristina a spus ca este sigura partenerul ei este un barbat adevarat, care nu are nevoie de sustinere. Ba mai mult, i-a marturisit ca in cazul in care ar fi considerat ca are nevoie de ”interventie”, ar fi intervenit.

Gina: “Detin multe informatii compromitatoare despre Claudia!”

Concurentii din Casa continua sa discute despre persoanele care au fost eliminate din Casa. Ei sunt de parere ca acestia ar trebui sa nu se mai implice in scandaluri din moment ce au parasite competitia.

De asemenea, Gina sustine ca Sorin ar trebui sa fie precaut, pentru ca are multe informatii compromitatoare despre Claudia.

Aceste afirmatii au afectat-o pe fata, care se intreaba ce ar avea de spus Gina despre ea.

Cum s-au pregatit concurentii pentru a pune in scena o nunta traditionala romaneasca?

Cu prilejul implinirii a 20 de ani de la infiintarea Antenei 1, concurentii au pregatit un moment special.

Pe parcursul emisiunii de vineri, acestia au realizat o sceneta in care au ilustrat momente cheie ale unei nunti traditionale.

Cum au reusit acestia sa faca fata provocarii, vezi in clipul de mai sus!

Constantina, deranjata de comportamentului lui Raymond din timpul scenetei 

Ziua de vineri, in care concurentii au aniversat 20 de ani de la infiintarea Antenei 1, a adus si mici incidente intre concurenti.

Dupa ce au realizat acea sceneta incredibila despre obiceiurile unei nunti traditionale, Constantina s-a suparat pe Raymond.

Aceasta a fost deranjata de faptul ca barbatul a acceptat sa puna in scena obiceiul scosului jartierei cu alta fata!

La randul lui, barbatul a fost nemultumit de comportamentul Constantinei fata de Alin din timpul senentei “Dupa 20 de ani”!