MIREASA PENTRU FIUL MEU 3. Gabi total schimbat fata de prezenta din emisiune

Desi nu a reusit sa reziste in competitie pana spre fazele finale ale competitiei, Gabi a fost unul dintre cele mai controversate prezente ale sezonului cu numarul 3 al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”.

Fostul concurent, intrat in emisiune pentru a-si gasi jumatatea, are in acest moment un look foarte schimbat fata de infatisarea cu care s-a prezentat in fata telespectatorilor.

Recent Gabi a postat pe Facebook cateva fotografii in care apare cu mai multe kilograme in plus, cu barba mai mare decat cea din emisiune si mai mereu cu o pereche de ochelari de vedere sau de soare.

Evolutia lui Gabi in competitia “Mireasa pentru fiul meu” .

Gabi a fost unul dintre cei mai doriti concurenti din editia trecuta de la “Mireasa pentru fiul meu”, la un moment dat, doua dintre finaliste s-au luptat pentru inima lui, Oana si Cristina. Aceasta din urma, Cristina, a format un cuplu cu Gabi pentru putina vreme, insa s-au despartit in momentul in care, fosta concurenta a observat ca acesta este o persoana destul de violenta, cel putin la bautura.

Dupa despartirea de Cristina, Gabi a fost cautat de fosta sa iubita din afara competitiei, si-a cerut iesirea din casa, ba chiar a cerut-o pe aceasta de sotie in cadrul emisiunii. Au iesit la brat, insa la scurt timp s-au despartit. Din postarile sale de pe Facebook, Gabi pare a fi in continuare singur.