MIREASA PENTRU FIUL MEU, 3 IANUARIE 2013. Partea 1

Mireasa pentru fiul meu a debutat pe 2014 cu o prima ora moderata, in lipsa Mirelei Boureanu, de Andrei, unul din membrii staff-ului.

Ceva mai optimisti, concurentii si-au exprimat, pe rand, sperantele intr-un an mai bun, cei ramasi inca fara partener, bifand in capul listei de dorinte, gasirea unui suflet pereche.

Dupa primele minute de buna dispozitie, a fost prezentat primul material in care Laurentiu si Marianita au avut o mica cearta, chiar in ajun de anul nou.

Deranjata de anumite gesturi ale lui Laurentiu, Marianita i-a reprlicat intr-un mod ceva mai agresiv, lucru care a adus nu numai nemultumirea acestuia ci si a bunicii sale.

Inceputul de an i-a gasit totusi, pe cei doi, impacati, ambii fiind de acord ca aceste mici neintelegeri au un caracter constructiv, in sensul ca astfel ajung sa se cunoasca mai bine.

Interesanta a fost declaratia lui Laurentiu, acesta recunoscand ca Marianita este fata fata de care are cele mai profunde sentinemente, din toate relatiile pe care le-a avut pana in prezent.

Marianita a recunoscut si ea ca este foarte orgolioasa, motiv permanent de cearta cu Laurentiu, dar ca va incerca, pe viitor, sa redreseze acest aspect.

Nici intre Andrei si Cristina nu a fost liniste, pe final de an. Avnd o proasta dispozitie, din cauza unei dureri de masea dar si a faptului ca ii era foame, Andrei s-a simtit neglijat de Cristina, in cearta pornita cu aceasta reprosand ca nu mai este la fel de dragastoasa, ca in primele zile ale relatiei lor.

Nu a fost singura discutie aprnsa dintre cei doi, pe final de an, insa 2014 i-a gasit relaxati si mai apropiati ca niciodata, chiar Andrei recunoscand ca, in ultimele 2-3 zile, si-a recapatat-o pe Cristina lui cea iubitoare.

Un episod mai tensionat a fost surprins si intre Grigore si Mariana. Mariana a fost deranjata de faptul ca Grigore i-a imprumutat un tricou lui George, desi ea il sfatuise sa nu o faca. A explicat in timpul emisiunii ca nu a fost deranjata de imprumutul tricoului ci de faptul ca sfatul ei a fost ignorat de iubitul sau.