MIREASA PENTRU FIUL MEU, 3 IANUARIE 2013. Partea a 2-a

Traian si Corina par a alcatui unul dintre cuplurile reusite ale emisiunii. Cei doi se inteleg din ce in ce mai bine, dovada fiind chiar harjoneala romantica in urma careia s-a lasat chiar si cu tavaleli la nivelul solului.

Alaturi de mama lui Traian, Iuliana, au insa un mare of. Cei trei sunt afectati ca relatia de dragoste dintre cei doi nu este acceptata de familia Corinei, in special de mama ei care a crescut-o singura, inca de cand Corina avea doar 9 ani.

Chiar daca sentimentele sale fata de frumoasa blonda sunt unele extrem de profunde, Traian este indignat de faptul ca o eventuala opozitie a mamei Corinei ar aduce numai neintelegeri in viitorul relatiei sale.

Traian este constient ca familia are un rol foarte important in pastrarea linistii intr-o familie astfel incat ar dori ca tensiunile din trecut sa dispara in viitorul cat mai apropiat.

De mai multe ori, Traian a recunoscut chiar ca este intr-o cumpana in ceea ce priveste viitorul relatiei cu Corina, sperand totusi ca mama acesteia sa le accepte povestea de dragoste.

Un moment tensionat, prezent intr-un material, a fost izbucnirea nervoasa a lui Raymond, la o partida de table. Incarcat de tensiune negativa, in urma mai multor zile in care lucrurile nu au iesit cum ar fi vrut, brasoveanul a trantit furios cutia de table, cateva piese atangandu-l pe George care, la randul lui, a avut si el o reactie nervoasa.

Momentele mai putin placute au trecut insa destul de repede si Raymond a avut parte si de mai multe momente placute, legate de sarbatorirea zilei sale de nastere, in urma careia a primit mai multe cadouri din partea colegilor de competitie.

Mamele au pornit o noua discutie in contradictoriu, de aceasta unite impotriva fetelor, acuzate ca nu si-au indeplinit indatoririle de a face curat la bucatarie.

Principala acuzatoare a fost, ca de obicei Maria, aceasta admonestand-o, in primul rand pe Oana, totul revenind insa la normal, pana la momentul primei emisiuni din 2014.

Revin in obiectiv Andrei si Cristina, de aceasta data cu tachinari referitoare la fostele relatii, Andrei dand chiar apropouri referitoare la Gabi, fost concurent al acestei editii.

Prima emisune din 2014 nu putea sa fie ocolita de divergente, in direct. Protagonistii au fost Constantina, Raymond si, fara voia ei, Oana.

Un telespectator a trimis redactiei un mesaj in care amintea de un episod in care Raymond ar fi sarutat-o pe Oana, in lipsa Constantinei din camera.

Episodul a fost imediat infirmat de Raymond si Oana insa Constantina, suspicioasa, s-a legat in mai multe randuri de acest mesaj pentru a sublinia, inca odata, neintelegerile intre cei doi.

Desi Raymond a afirmat ca totul a fost o gluma, chiar si acest lucru nu a fost deloc pe placul Constantinei, bruneta neezitand sa-l acuze pe Raymond de diverse lucruri.

Incercand sa-si pastreze cumpatul, pentru a nu provoca noi discutii cu perechea sa, Raymond a afirmat ca astepta cu nerabdare materialul care va dovedi ce s-a intamplat, abia apoi rezervand-si dreptul de a vorbi mai multe despre cele intamplate.

Am avut parte si de un cuplu de sarbatoriti. Mariana si Grigore au implinit trei luni de relatie, sarbatorite printr-o masa privata pe parcursul careia cei doi si-au declarat iubirea.

Emisiunea s-a incheiat totusi intr-o nota trista. S-au reluat scene din emisiunea din 28 decembrie, in care Traian s-a logodit cu Corina, mama acesteia fiind prezenta si ea in platou insa neagreand deloc cele intamplate.

Trist, Traian a spus inca odata ca nu-i place deloc aceasta situatie, impotrivirea mamei Corinei, afectandu-l foarte mult.