MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 IULIE 2015. Catalina si Nicolae, la un pas de despartire

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 IULIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 2 IULIE 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat. 

Vestea ca iubita lui a incercat sa-l împidice pe Nicolae sa sara gardul l-a lovit ca un trasnet pe Danut. Conflictele dintre el si Nicolae par interminabile, probabil de aici a aparut si reactia lui necontrolata.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 IULIE 2015.  Dupa fuga lui Nicolae, cea mai afectata a ramas mama lui, doamna Maria. Catalina a dezaprobat atitudinea acesteia, care a devenit extrem de irascibila si de aici a pornit o discutie in contradictoriu intre cele doua.

Catalina, despre doamna Maria: Nu este fericita cand ne vede pe mine si pe Nicolae impreuna!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 IULIE 2015.  Cuplul Catalina si Nicolae este la marginea prapastiei. Marul discordiei dintre cei doi sunt mamele lor! In pauza de publicitate, Nicolae chiar  si-a amenintat mama si iubita: ”Daca nu va potoliti cu certurile, va bat!”

Doamna Angela, mama Catalinei, nu este multumita de comportamentul iubitului fiicei ei in competitia ”Mireasa pentru fiul meu”. Cu jumatate de gura, ea il accepta ca ginere pe Nicolae, dar mai afirma si ca – va fi un ginere foarte rece fata de mine”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 IULIE 2015.  Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii ”Mireasa pentru fiul meu”, a clacat! Cearta aprinsa dintre Nicolae, Catalina, doamna Angela si doamna Maria a determinat-o pe Mirela sa apeleze la un fluier, pentru a putea face ordine in platou.

sursa: mpfm.ralucaneagu.eu