MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 IUNIE 2014. Fan al Oanei: Votam ca Andrei si Cristina sa ramana in Casa

Mai sunt trei luni pana la marea finala a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”. Chiar daca in Casa, cuplurile se declara independente unele fata de altele, in spatele televizoarelor, fanii competitorilor cladesc aliante cu putere de decizie, in momentul in care se voteaza.

Ultima finala saptamanala a adus in platoul emisiunii reprezentanti ai fanilor tuturor concurentilor, de departe, cele mai spectaculoase declaratii fiind ale Ruxandrei, simpatizanta a cuplului Oana-Laur.

Ruxandra a sfatuit-o pe Oana sa renunte la glumele cu conotatie sexuala si la cele foarte deranjante pentru ceilalti concurenti si sa-l asculte pe Laur, din punctul ei de vedere un baiat foarte matur in gandire.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 IUNIE 2014. Andrei: Vreau sa ma casatoresc in Casa 

Au fost adusi in discutie si ceilalati concurenti, de o atentie aparte avand parte cuplul Andrei-Cristina, sustinatoarea Oanei promitand ca va face tot ce-i sta in putinta ca acestia sa intre in finala, alaturi de preferatii ei.

Oana: “Nu vrem noi sa-i dam afara. Nu cred ca vreti nici voi sa-i dati afara.”

Ruxandra: “In cazul in care Cristina va fi propusa pentru eliminare, toata lumea o s-o ajute.”

Oana: “Pai s-a interpretat ca noi vrem sa iasa.”

Ruxandra: “Nu, n-o sa iasa. Ideea este in felul urmator. Tot ceea ce trebuie sa retina Andrei si Cristina si chiar eu o sa ma duc sa le spun este ca, in momentul in care vor fi in situatia de eliminare, noi ii vom vota ca ei sa ramana in Casa pentru ca merita sa fie in tabloul final.”

Sursa foto: Captura Antena 1