MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 MARTIE 2015. Roxana si Simona cedeaza nervos si se cearta

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 MARTIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 3 martie 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat. 

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 MARTIE 2015.  La Finala Saptamanii trecute, in pauzele de publicitate, Gabi si prietena Anei si-au aruncat mai multe cuvinte dure. In prima parte de azi, cei doi au fost invitati din nou in platou pentru a lamuri anumite aspecte legate de disputele avute. Gabi a fost criticat de anumiti concurenti pentru comportamentul sau fata de bunica si prietena celei pe care o curteaza. Andrada: “Gabi nu este potrivit pentru Ana! Petru este barbatul perfect pentru ea!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 MARTIE 2015.  Bianca sustine ca prietena ei, Ana, a fost influentata sa se apropie de Gabi. Aceasta incearca sa isi argumenteze parerea, dar o parte dintre cei din concurs nu sunt de acord cu ea: “Ana a fost influentata sa se apropie de Gabi, pentru a nu fi cu Petru!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 MARTIE 2015.  In una din pauzele publicitare de la Finala Saptamanii trecute, Ana i-a reprosat lui Gabi faptul ca ar fi trebuit sa aiba o alta atitudine in privinta bunicii si prietenei ei, nu sa le ameninte ca le va da in judecata.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 MARTIE 2015.  Surprinzator sau nu, Roxana si Simona au avut o disputa aprinsa. Pe Roxana a deranjat-o ca prietena ei ii corecteaza anumite greseli gramaticale: “M-a facut sa ma simt penibil!” Se clatina prietenia dintre cele doua?

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 MARTIE 2015.  In ultima parte s-a aratat materialul in care Danut a cerut-o pe Carmen in casatorie. Pe ultima pauza de publicitate Petru a plans!