MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 OCTOMBRIE 2014. Elena, plictisita in timpul intalnirii cu Lucian

Fanii emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” sunt extrem de vigilenti cand este vorba despre posibilele materiale ale concurentilor actualului sezon.

Recent au fost postate imagini in care sunt prezentati Elena si Lucian, intr-un episod din Casa fetelor. Pretextand ca este suparata din cauza faptului ca este adusa in discutie in fiecare emisiune pe baza unor materiale mai vechi, Elena se dovedeste a fi lipsita de orice fel de romantism fata de iubitul ei.

Desi Lucian incearca sa o binedispuna si sa-i capteze atentia , Elena prefera sa le urmareasca cu privirea pe Valentina si pe Cristina, permitandu-si chiar sa le dea obisnuitele ei sfaturi.

Apropiatii acestui show au remarcat lipsa de interes a Elenei pentru cel alaturi de care formeaza un cuplu, concluzia fiind ca aceasta a intrat in emisiune doar pentru afirmare si bani si nicidecum pentru o relatie serioasa.

Unii cred chiar ca Elena ar fi pregatita in orice moment sa faca pasul inapoi insa prelungeste aceasta stare de frica sa nu provoace discutii in Casa fetelor cu doamna Nagi, mama lui Lucian.

Inevitabil se face comparatia cu alte cupluri din sezoanele precedente. Sunt voci care o vad pe Elena il ipostaza Corneliei din seoznul 2 insa parerea unanima este ca desi Cornelia participa la show cu gandul la iubitul de afara, ea macar a incercat o relatie cu Dragos insa nu a putut trece peste ceea ce-i dicta inima.