Mireasa Pentru Fiul Meu, 3 octombrie: Andrei aprinde spiritele intre concurenti. Vezi ce s-a intamplat in Casa Fetelor

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 octombrie a aprins din nou spiritele intre concurenti. Andrei a intrat intr-o noua disputa cu Traian, Iulia i-a adresat cuvinte urate Ioanei, iar George sufera din cauza lui Edit. Dar sa le luam pe ran, mai jos puteti citi o sinteza a editiei de joi dupa-amiaza a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu.

Traian a a firmat ca nu intelege ce vad fetele “intr-un pachet de muschi tatuat”, cum e Andrei. Traian crede ca restul concurentilor nu sunt apreciati de public pentru ca mereu Andrei este in centrul atentiei. 

A pornit cearta mai ales dupa ce Andrei a fost acuzat ca a venit in emisiune chiar daca avea iubita. La randul lui, concurentul l-a acuzat pe Traian ca are si el acasa o iubita. In ciuda certurilor din platou, Sorin a anuntat ca formeaza un cuplu alaturi de Claudia.

Ioana este contrariata de afirmatiile pe care Iulia le-a facut la adresa ei!

Dupa ce Iulia a jignit-o pe Ioana, ultima nu a reactionat agresiv ci doar a fost contrariata de acest gest si a sustinut ca nu s-a suparat. 
Oricum, Ioana considera ca afirmatiile Iuliei sunt nefondate. Chiar daca nu vrea sa se scuze in vreun fel, Iulia isi justifica atitudinea pe seama faptului ca nu si-a dat seama ca a spus ceva rau despre cealalta concurenta.

George: “As astepta-o pe Edit toata viata!”

George spune ca simte ca fata este rece fata de el. Concurenta a marturisit ca a pierdut puncte acum cand face presiuni asupra ei pentru a accepta. 
Barbatul a afirmat ca a plans acum doua seri din cauza ca simte ca o pierde pe Edit. “Asteptarea asta ma omoara si chiar nu stiu ce sa fac, dar as astepta-o toata viata”, a afirmat George.

Gazda emisiunii i-a indemnat sa se deschida mai mult si sa o lase pe concurenta sa il cunoasca mai bine pentru a putea face o alegere. In plus, si Edit este de aceeasi parere si sustine ca nu ar forma un cuplu cu cineva daca nu exista comunicare intre parteneri. Edit ii marturiseste lui Alin ca ea si George nu se potrivesc!

Spiritele s-au incins intre concurenti!

Concurenta i-a povestit lui Alin ca ea si George nu se potrivesc. Fata se vede pusa intr-o situatie nepotrivita si nu stie cum sa reactioneze. Mai mult, Traian sustine ca George l-a rugat sa stea de vorba cu Edit pentru ca a simtit ca e suparata pe el. La o discutie ferita de ochii celorlalti concurenti, George a vrut sa afle ce a vorbit participanta cu Laurentiu. Barbatul a reusit sa o enerveze pe Edit pentru ca ea sustine faptul ca va alege ce e mai bun pentru ea si se simte fortata sa formeze o pereche cu George.

Daniela: “Lui Alin i-a placut o singura fata”

Alin a inceput sa planga in emisiune, dezamagit ca fetele nu i-au dat nicio speranta si ca l-au jignit. “Am avut o relatie cu o fata care a fost batuta si inselata, dar s-a intors la el. Mi-a zis ca sunt prea bun pentru lumea asta”, a spus tanarul, printre lacrimi.

Mama lui a spus ca lui Alin o singura fata, dar ei i-a placut de altcineva. “Mai este o singura concurenta care e pe sufletul meu si al lui si o sa vorbim cu ea. Daca nu, vom cere sa plecam din competitie”, a concluzionat Daniela.