MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 APRILIE 2015. Dupa ce a sarit gardul, Roxana a ales sa revina in competitie

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 APRILIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 30 APRILIE 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat.

Roxana a ales sa revina in competitie, cu anumite conditii: daca va ajunge pana in Marea Finala, suma acumulata i se va injumatati si se va imparti la ceilalti concurenti finalisti, iar daca va ajunge sa castige Marele Premiu, va trebui sa renunte la suma de 100.000 lei.

Roxana a recunoscut ca 40% din motivele ei de a parasi competitia sunt din cauza lui Andrei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 APRILIE 2015.  Simona: “A fost suficient ca Roxana sa auda vocea lui Andrei, ca sa-si faca sperante ca vor avea din nou o relatie!”

Roxana: “Imi doream sa ma casatoresc, dar Andrei a renuntat la mine!”

Concurentii au parerile impartite. Unii sunt de parere ca Roxana si Andrei vor avea o relatie fericita in afara competitie, in timp ce altii nu cred deloc acest lucru.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 APRILIE 2015.  Alice, matusa Roxanei, a intervenit telefonic pentru a-si spune parerea si pentru a o incuraja pe concurenta.

Mesajul mamei Roxanei: “Sa iesi din competitie pe usa din fata, nu pe cea din spate, ca o lasa!”

Matusa Roxanei i-a spus concurentei ca Andrei nu vrea nimic cu Roxana, ci el doar a intrat intr-un joc murdar al lui Catalin, fost concurent, care a spus ca nu se va lasa pana nu o va distruge pe Roxana.

Ipoteza halucinanta a matusii Roxanei: “Andrei a facut jocul lui Catalin!”

Matusa Roxanei a acuzat-o pe Laurica ca i-ar fi placut de Andrei, dar concurenta a negat vehement.

Roxana: “Atunci cand ne certam, Andrei cauta prezenta Lauricai!”

sursa: mpfm.ralucaneagu.com