MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 DECEMBRIE 2014. Marian si Cristina, o noua cearta de amploare

Marian si Cristina pot ocupa oricand primul loc al topului celor mai certarete cupluri ale sezpnului al patrulea “Mireasa pentru fiul meu”. Cei doi au multe momente in care se contrazic insa si tot atatea impacari spectaculoase.

Ultimul astfel de episod s-a petrecut inainte de gala saptamanala de sambata. Rezultatul tensiunilor dintre ei: Marian a plecat in casa baietilor in timp ce iubita sa a preferat sa petreaca alaturi de fete.

De aceasta data, motivul disputei a fost implicarea Cristianei in discutii referitoare la alte cupluri. Cei in discutie erau Danut si Carmen, Cristiana fiind de parere ca Danut greseste uneori din cauza faptului ca are gura prea mare.

Marian i-a atras atentia partenerei lui ca nu era cazul sa-l comenteze de rau pe Danut, de aici si pana la o noua cearta nemaifiind decat un mic pas.

“Ce, tu mereu ai dreptate? Intotdeauna sunt eu aia care sunt vinovata. Imi dau parerea cand vreau eu si despre cine vreau eu. Lasa-ma in pace ca nu mai vreau sa mai vorbesc cu tine!”, i-a zis ea, marti, in emisiunea “Mireasa pentru fiul meu” de la Antena 1.

Blondina s-a enervat si s-a dus la o petrecere organizata in casa fara el, in semn de razbunare. Acolo, Cristiana a consumat un pahar de alcool si a dansat cateva ore bune. “Ai baut? De ce razi atata? Ce ai baut?”, a intrebat-o insistent Marian dupa ce a observat ca iubita lui s-a intors la el foarte euforica.