Mireasa Pentru Fiul Meu, 30 decembrie: Raymond si Constantina, probleme de Paradis! VIDEO

Mireasa Pentru Fiul Meu, 30 decembrie: In ultima finala a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu desfasurata sambata, mai multe cupluri s-au confruntat cu probleme, tensiunile atingand cote maxime si pentru cuplul Raymond si Constantina. Cei doi si-au dat peste nas reprosurile pe care si le fac tot mai des unul celuilalt, iar de aici si pana la ruptura relatiei nu mai este decat un pas.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 30 decembrie: Concurentii s-au pregatit temenic de Sarbatori: au impodobit bradul, au cantat colinde si au impartit cadouri! In febra Sarbatorilor de Craciun si Revelion, Constantina i-a reprosat lui Raymond ca vrea sa o schimbe, iar acesta din urma a spus ca iubita lui nu il asculta si face doar ce vrea ea, neluand in seama sfaturile pe care i le da.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 30 decembrie: Dupa ce Raymond i-a propus Constantinei sa puna capat relatiei si sa inceapa urmatorul an despartiti, aceasta s-a aratat extrem de nemultumita. Ea a marturisit ca barbatul intentioneze sa o schimbe si nu o place asa cum este. Raymond crede ca el trebuie sa fie cel care raspunde atacurilor, nu Constantina.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 30 decembrie: Disputa a avut loc dupa ce mama lui Raymond i-a cerut fiului ei sa plece din concurs. El, insa, a refuzat-o categoric! Vedeti mai jos inregistrarea video cu cearta dintre Raymond si Constantina.